Ajatus syntyy…

Meidän tarinamme

Aluksi käytimme leikkokukkia ainoastaan liikkeemme Legeran tunnelman luomiseen ja stailaukseen mutta pian ne herättivät kiinnostusta myös asiakkaissamme. Tästä syystä liikkeeseemme muutti kylmäkaappi, meidän oma ”Narnia-kaappimme”, josta löytyi viittä erilaista leikkokukkaa. Kukat kasvattivat suosiotaan ja kysyntä laajemmalle kukkavalikoimalle syntyi.

 

Ajatus Flower Barista oli syntynyt …

Legeran muuttaessa synnyinpaikastaan Kokkolasta Pietarsaaren, jäi jälkeemme tyhjiö joka kaipasi ratkaisua. Asiakkaamme tiedustelivat kukkien kotiinkuljetuksia ja idea alkoi syntyä. Tänään tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tilata kukkia kotiinkuljetuksella joka tai joka toinen viikko. Kotiinkuljetuksemme kattaa lähialueet Kokkola, Luoto, Pietarsaari sekä Pedersöre. Tilaus ei ole sitova, joten voit hyvin tilata kukkia vain yksittäisen kerran.

 

Flower Bar on osa Elevate Concepts. Sähköisen kukkien tilauspalvelun lisäksi olet sydämellisesti tervetullut tapaamaan meitä kivijalkamyymäläämme Pietarsaaressa, osoitteessa Isokatu 3. Tule käymään, juomaan kuppi teetä ja vaihtamaan ideoita kanssamme.

”A flower does not think of competing with others.
It just blooms.”